Even voorstellen

Ik ben Wendy Huysmans-van der Vegt, ik woon in het buitengebied tussen Heino en  Lemelerveld. Op deze plek heb ik mijn praktijk aan huis en geniet samen met mijn gezin van onze dieren en het buitenleven.

Ik sta positief in het leven, ik heb een open blik en werk graag samen. Ik ben leergierig, empathisch en enthousiast en in staat anderen op hun gemak te stellen. Vertrouwen is voor mij erg belangrijk en ik zal dit goed bewaken tijdens en rondom een gesprek. Ik deel graag kennis en zal dit met enthousiasme overbrengen als er om gevraagd wordt. Ik werk vanuit mijn gevoel, maar vind het van belang dat ik een behandeling goed kan onderbouwen, zodat zowel voor mij als de ander helder is waar we mee aan de slag gaan.

 

 

Dieren

Ik ben opgegroeid in Heino en thuis hadden we ook altijd dieren. Op het moment dat ik op mezelf ging wonen kwam mijn eerste hond Bo in mijn leven. Door hem en mijn werk in een dierenpension, ben ik in aanraking gekomen met Homeopathie en is mijn interesse hierin gegroeid. Daarnaast heb ik jaren lesgegeven op een hondenschool en in Heino ben ik aan de slag gegaan met een hondenuitlaatservice, waarmee ik gestopt ben in 2003, toen mijn oudste werd geboren.

Mijn grote voorliefde voor dieren heeft er voor gezorgd dat ik een zoektocht ben gestart hoe ik hieraan vorm kon geven in werk. In 2009 ben ik om deze reden gestart op het VHCN in Lochem met de opleiding Klassieke Homeopathie voor dieren en heb deze opleiding in 2015 afgerond. Ik volg met regelmaat een bijscholing, recentelijk heb ik een bijscholing over spagyriek bijgewoond, wat een mooie toevoeging is.

Mensen:

Door persoonlijke omstandigheden heb ik zelf mogen ervaren wat klassieke homeopathie kan betekenen, zowel fysiek als mentaal. Verderop op mijn website kunt u vinden aan welke klachten gedacht kan worden. Mijn interesse in de homeopathie is zo groot dat ik ben gestart aan de HAN, Homeopathie Academie Nederland. Een opleiding gericht op mensen, deze ik met een diploma heb afgerond. Evenals de opleiding voor de medische basiskennis (MBK). Deze combinatie maakt het mogelijk om geregistreerd te zijn bij de beroepsvereniging NVKH. Een vergoeding vanuit de zorgverzekering wordt zo mogelijk gemaakt. Informeer daarvoor bij uw zorgverzekeraar.

Ik heet u of uw dier van harte welkom in mijn praktijk om te bekijken wat ik kan betekenen!