Salutem_logo_blauw_transparant

Voor wie?

Voor wie

Door uitgebreide opleiding en ervaring kan ik klassieke homeopathie inzetten voor mens en dier!

Bij uw verzekering kunt u navragen of een behandeling wordt vergoed.

Kinderen

Bij kinderen kunnen door verschillende omstandigheden of onderliggende verstoringen, klachten ontstaan. Denk aan problemen met de motoriek, de sociale ontwikkeling, angsten of wellicht op school, zoals bijvoorbeeld dyslexie, pesten of gepest worden. Ook voor herstel na ziekte of heftige gebeurtenissen. Hoe mooi zou het zijn als een kind zich zo optimaal mogelijk mag ontwikkelen en hierin ondersteund kan worden.

Volwassenen

Heb je last van een allergie, diabetes, huidklachten, of is je hormoonhuishouding uit balans. Ben je herstellende van een ziekte of operatie, heb je mentale klachten zoals een burn-out, depressie of angsten! Klassieke homeopathie kan je ondersteunen. Door het lichaam aan te spreken op het zelfherstellende vermogen is een duurzaam herstel mogelijk!

Dieren

Dieren kunnen om diverse reden klachten ontwikkelen. Denk hierbij aan acute klachten zoals, een zwelling (door een steek van een wesp o.i.d.), een breuk, een kneuzing, trauma, verlies van een soortgenoot of een verhuizing. Ook komen er verschillende chronische klachten bij dieren voor, denk hierbij aan artrose, HD en allergieën, huidklachten, angsten en er zijn er uiteraard meer.