Salutem_logo_blauw_transparant

Wie ben ik?

Wendy Huysmans

Klassiek homeopaat voor mens en dier.

Wie ben ik

Ik ben Wendy Huysmans, getrouwd en moeder van 3 kinderen. We wonen in Heino, waar ik mijn praktijk aan huis heb. 

Vertrouwen

Vertrouwen is voor mij erg belangrijk en ik zal dit goed bewaken tijdens en rondom een gesprek. Ik deel graag kennis en zal dit met enthousiasme overbrengen als er om gevraagd wordt.

Gevoel

Ik werk vanuit mijn gevoel, maar vind het van belang dat ik een behandeling goed kan onderbouwen, zodat zowel voor mij als de ander helder is waar we mee aan de slag gaan.

Enthousiasme

Ik ben spontaan, empathisch en in staat iemand op zijn gemak te stellen.

Hoe geef ik het vorm

De basis van mijn werk is de kennis van het vak klassieke homeopathie volgens de ziekteclassificatie. 

Aan de hand van een uitgebreide anamnese verzamel ik informatie om tot passende homeopathische middelen te komen.

Kennis

De kennis van klassieke homeopathie heb ik opgedaan bij de HAN in Almelo. Om ook dieren te kunnen behandelen heb ik de opleiding bij de VHCN in Lochem gevolgd. Daarnaast heb ik mijn diploma voor Medisch Basiskennis behaalt.

Hierdoor kan uw behandeling in aanmerking komen voor een vergoeding vanuit uw aanvullende verzekering. Informeer hiervoor bij uw verzekeraar.

Levenservaring

Door mijn eigen levenservaring en mijn kennis kan ik iemand goed van dienst zijn. Ik neem de tijd om mijn werkwijze uit te leggen tijdens het consult.

Liefde

Mijn voorliefde voor dieren en de opleiding bij het VHCN in Lochem zorgen ervoor dat ik ook voor dieren een bijdrage kan leveren in een goede kwaliteit van leven en optimale gezondheid. Ik heb door mijn eigen dieren en het lesgeven bij de HAN, het volgen van bijscholingen geïnvesteerd in tijd en kennis om meer te weten te komen over het gedrag en gezondheid van met name honden en paarden. Op dit moment volg ik de opleiding Communicatie met dieren bij Symone Ottenvangers om nog beter te kunnen finetunen met dieren.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.